Omplaceringar

OMPLACERING FINNESFodervärd sökes till 2 1/2 årig tik.
Glad och trevlig tik, ingen problemhund.
Helst Skåne.
Brightness Tequila Rose
E. Xalibur`s Qvintus At Lyckovargens
U. Brightness Tinkerbell

Ann-Christin
Brightness Kennelbrightness1@live.se
tel. 0735723545


OMPLACERING SÖKES

Hej vi är en familj som bor i Skåne på landet.  Söker omplacering av denna fina rasen har alltid varit intresserad av den har läst ganska mycket om den. Jag jobbar 80% och har 3 barn. Vi är hund vana, har haft 3 st soft coated weaten terrier innan . E någon intresserad så går de bra att höra av sig
asawingren81@hotmail.com eller 0729655545 åsa


Kärleksfull familj söker en tik! 
Vi är en djurkär barnfamilj med stor hundvana som vill utöka familjen med en irländsk varghund-tik. Ålder spelar ingen roll: valp eller äldre går bra. Kan erbjuda ett kärleksfullt hem i stort hus med flera djur (katter & kaniner) i Norrköping med fina omgivningar med skog och åkrar utanför husknuten.
Vi har en kastrerad engelsk bulldog-hane i familjen också. Jobbar hemifrån då vi driver egen firma. Har haft både stora brukshundar och sällskapshundar i över 25 år. Barnen är hundvana och är 11, 17 och 19 år gamla.
Familjen ser fram emot en ny härlig familjemedlem och vi skickar gärna bilder på familj, hem mm om så önskas.

Med vänlig hälsning, Jenny med familj
E-post: jennlin73@gmail.com
Tel: 076-7619100


Hem på landet på en liten gård tillsammans med en 4-årig kastrerad IV hane finnes. Kön oviktigt, likaså ålder, vi söker dock ingen liten valp utan minst ca 6 månader gammal och uppåt. Vi är inte intresserade av utställning, utan erbjuder ett kärleksfullt hem med fina miljöer. Bilder skickas gärna vid intresse, besök går också bra. 
Vi är beredda att köra en bra bit för rätt hund, vi finns i Blekinge.

Emelie Svensson
emeliesvensson1984@hotmail.com
Hinnedalsvägen 121, Sölvesborg
0723029888
Om du vill omplacera eller söker omplaceringshund skickar du e-post till valp-ompl@svivk.se med nedanstående uppgifter. Vill du hellre ringa in dina uppgifter: Helena Boo Robertsson, tel 070-914 44 96 :

Hundens namn, födelsedatum, färg, föräldradjurens namn (endast vid omplacering finnes).
Samtliga anger sitt eget namn, adress, e-post och telefon. Dessutom gärna en personlig beskrivning av varför ni söker eller har en omplacering.

Omplaceringshänvisning är kostnadsfri för alla.