Omplaceringar

OMPLACERING FINNES


OMPLACERING SÖKES

Hej !
I många år har jag alltid drömt om en Irländsk varghund !
Jag bor i Katrineholm, för några år sen, såg  jag en man komma gående med två varghundar, det var det vackraste jag har sett !!!   Ja, alltså hundarna, husse var inte min typ 😊 Jag blev som ett barn på julafton.
Frågade om jag fick klappa, dom var så vackra, så trevliga !  Efter det googlade jag runt, läste på om rasen, men har aldrig hittat någon som behöver nytt hem !
Nu har det hänt igen, en kvinna och en man stötte jag på när jag var ute och gick med min vovve !  Dom kom gående med en irländsk varghund, jag blev som ett barn igen, frågade om jag fick klappa, näää, hon gillar inte det, sen gick dom…..
Har letat och letat, utan resultat….
Många drömmer om tre lika på triss, jag drömmer om en varghund!
Valp, unghund eller äldre…. någon varghund som vill bo hos mig och min familj? Bor på landet i Katrineholm!
Mvh Lea
gahnlea32@gmail.com


Hej,
Söker omplacering, unghund eller vuxen, har en kastrerad IV hane på snart 3 år sedan tidigare, köpt som valp. Bor på landet intill skogen med diverse djur. När jag jobbar finns inredd och uppvärmd länga med fri utevistelse. Måste tolerera katter.
Vänligen
Emelie Svensson
emeliesvensson1984@hotmail.com


Hej, vi är en familj i Skåne som söker fodervärd åt denna fina rasen . Vi har haft 3 st soft coated wheaten terrier sen innan . Vi bor i hus utanför Löddeköpinge ute på landet. Vi har 3 barn o alla älskar hundar. Vi hade gärna framförallt velat bli fodervärd eller omplacering kanske hade varit intressant
Mvh Åsa
asawingren81@hotmail.com


Avlastningshem sökes!

Hane 14 månader söker ett tillfälligt avlastnings hem pga skada hos ägare! Han är världens snällaste och går bra i hop med andra hundar men är fortfarande busig! Finns i västra Götalands län så helst någon i närheten men inte nödvändigtvis! Betalning enligt överenskommelse!
Smsa eller ring för vidare kontakt!
0739263789

( OBS !  ej omplacering )

Om du vill omplacera eller söker omplaceringshund skickar du e-post till valp-ompl@svivk.se med nedanstående uppgifter. Vill du hellre ringa in dina uppgifter: Helena Boo Robertsson, tel 070-914 44 96 :

Hundens namn, födelsedatum, färg, föräldradjurens namn (endast vid omplacering finnes).
Samtliga anger sitt eget namn, adress, e-post och telefon. Dessutom gärna en personlig beskrivning av varför ni söker eller har en omplacering.

Omplaceringshänvisning är kostnadsfri för alla.