Omplaceringar

OMPLACERING FINNES

Fodervärd sökes till 2 1/2 årig tik.
Glad och trevlig tik, ingen problemhund.
Helst Skåne.
Brightness Tequila Rose
E. Xalibur`s Qvintus At Lyckovargens
U. Brightness Tinkerbell

Ann-Christin
Brightness Kennelbrightness1@live.se
tel. 0735723545


OMPLACERING SÖKES

Hem på landet på en liten gård tillsammans med en 4-årig kastrerad IV hane finnes. Kön oviktigt, likaså ålder, vi söker dock ingen liten valp utan minst ca 6 månader gammal och uppåt. Vi är inte intresserade av utställning, utan erbjuder ett kärleksfullt hem med fina miljöer. Bilder skickas gärna vid intresse, besök går också bra. 
Vi är beredda att köra en bra bit för rätt hund, vi finns i Blekinge.

Emelie Svensson
emeliesvensson1984@hotmail.com
Hinnedalsvägen 121, Sölvesborg
0723029888


Hej! Tina Karlsson heter jag och jag söker en Irländsk varghund som behöver omplaceras. Gärna en hane men är inte främmande för en tik! Har haft hundar genom åren av olika raser och storlekar. Bor i Nynäshamn, har nära till skogen för långa promenader. Eftersom jag är hemma hela dagarna så är hunden aldrig ensam. Ser verkligen fram emot en ny kompis.
Hälsningar Tina
0700574689


Vi är en familj på 3 personer som söker en omplaceringshund eller att bli fodervärdar, tik eller hane spelar ingen roll.
Bor i en liten by runt Ljusdal, stor inhägnad tomt, nära till skog och mark och jag är hemma större delen av dagen. Har haft irländska varghundar genom åren och känner att det är dags för en ny bästa vän.
Ring eller sms:a mig, Roger Nilsson på 0705-850011


Hej vi är en familj i Skåne som söker fodervärd åt denna fina rasen . Vi har haft 3 st soft coated weaten terrier sen innan . Vi bor i hus utanför Löddeköpinge ute på landet vi har 3 barn o alla älskar hundar vi hade gärna velat bli fodervärd eller omplacering kanske hade varit intressant.

Mvh Åsa
0729655545
Om du vill omplacera eller söker omplaceringshund skickar du e-post till valp-ompl@svivk.se med nedanstående uppgifter. Vill du hellre ringa in dina uppgifter: Helena Boo Robertsson, tel 070-914 44 96 :

Hundens namn, födelsedatum, färg, föräldradjurens namn (endast vid omplacering finnes).
Samtliga anger sitt eget namn, adress, e-post och telefon. Dessutom gärna en personlig beskrivning av varför ni söker eller har en omplacering.

Omplaceringshänvisning är kostnadsfri för alla.