Omplaceringar

OMPLACERING FINNES


OMPLACERING SÖKES

Här finns en glad och trygg familj som öppnar upp hemmet för en Irländsk varghund. I hemmet bor en mamma, en pappa, en storebror (15) och en lillebror (5). Vi bor på landet med stor trädgård samt lite andra djur. Jag är uppvuxen med diverse hundraser men främst greyhounds. Min man är uppvuxen med schäfrar och bordercollies. I familjen har vi haft en liten blandrashund men hon gick tyvärr bort i början av året. Vi börjar nu känna oss redo för en hund igen men känner ingen brådska. Det får gärna vara en hund som orkar hänga med på vandringar/långa promenader. Jag arbetar halvtid samt att vi snart flyttar till större gård där svärföräldrarna bor bredvid så det är alltid någon i närheten och ingen blir bortglömd. 
Petra Wingård
Östra sävshult 10551695 Målsryd
0736966206
petwinh@gmail.com


Hej! 
Jag har i nästan hela mitt liv drömt om att ha en irländsk varghund. Jag fick för en månad sedan ta bort min nästan 15-åriga galgo espanol hane och nu känner jag att det kanske är dags att för drömmen att gå i uppfyllelse och att en varghund kanske vill flytta in. Min bortgångna galgos uppfödare föder upp varghundar  och jag har hälsat på flera gånger på kenneln och förälskat mig gång på gång i dessa nästan mytiska varelser. Så jag är väl medveten om storleken, utrymmet, sjukdomar och att de tyvärr inte lever så länge. Men känslan jag känner när jag har ett varghuvud under armen vid matbordet gör att det blir värt det.Jag jobbar på heltid hemifrån på ett onlineföretag.
I min flock ingår 4 små hundar: mops, mopsblandning, griffonblandning och en chihuahuablandning. Flocken är mycket välfungerande och harmonisk. Vi bor i ett mindre radhus med en hörntomt. Ibland ingår marsvin i flocken. Flera av mina nära vänner har vinthund (saluki, greyhound och whippet) så det finns utrymme för spring-dejter på regelbunden basis. Jag letar efter en omplacering som har växt klart och kan hänga med på våra långa promenader och fjällvandringar. En valp fungerar tyvärr dåligt då min nuvarande flock levt ett ofrivilligt ”pensionärsliv” då den gamle galgon krävde långsammare tempo och kortare promenader så nu vill jag ha en varghund som kan hänga med på tur och långa promenader. 
Jag har inte bråttom med att hitta en omplacering men tänkte att jag skulle hojta till så att ni känner till mig ifall det skulle dyka upp någon varghund som söker nytt hem. Jag kan tänka mig att åka utanför Sveriges gränser i Norden om ni får nys om någon varghund i någon av de nordiska länderna som söker nytt hem.
MVH Lena

Lena Rubin
Dalagatan 29D91231 Vilhelmina
Mobil: 070-4933972
e-post: sweet_spena@hotmail.com


Hej, vi är en familj i Skåne som söker fodervärd åt denna fina rasen . Vi har haft 3 st soft coated wheaten terrier sen innan . Vi bor i hus utanför Löddeköpinge ute på landet. Vi har 3 barn o alla älskar hundar. Vi hade gärna framförallt velat bli fodervärd eller omplacering kanske hade varit intressant
Mvh Åsa
asawingren81@hotmail.com


Om du vill omplacera eller söker omplaceringshund skickar du e-post till valp-ompl@svivk.se med nedanstående uppgifter. Vill du hellre ringa in dina uppgifter: Helena Boo Robertsson, tel 070-914 44 96 :

Hundens namn, födelsedatum, färg, föräldradjurens namn (endast vid omplacering finnes).
Samtliga anger sitt eget namn, adress, e-post och telefon. Dessutom gärna en personlig beskrivning av varför ni söker eller har en omplacering.

Omplaceringshänvisning är kostnadsfri för alla.