Kommande träffar

Bara för att du tillhör ett visst område så betyder inte det att du bara får gå på träffar i just det området. Alla är såklart välkomna på alla träffar! Det finns inga gränser.


Nedre norra bjuder in till en träff söndagen 2/6 samling 10.30 vid Pizzerian i Insjön. Vi kommer att åka ut i skogen och gå en liten promenad till Långsjön där dom som vill kan passa på att bada lite med sina hundar. Om alla tar med valfri dryck så bjuder vi på fikabröd.
Anmäl gärna så vi vet hur många som vill komma. (Senast 31/5)
Anmälan till Ullis Andersers 073-6268780 el ullis@andersers.se
Varmt välkomna önskar kontaktombuden i Nedre norra


Söndagen den 16:e juni med samling klockan 13.00 planerar jag nu en ny Varghundsträff i trakterna runt Motala med omnejd! Finns två alternativa platser vi kan utgå från och ni får gärna kommentera vad ni tycker låter bäst/mysigast! Alternativ 1: En promenad på ca 5 km här i det underbara området jag bor (Västanvik norr om Motala vid Vätterns strand). Vid detta alternativ kan vi grilla korv i hamnen vi utgår från och kommer tillbaka till efter avslutad promenad. Alternativ 2: Vi startar från Norra Freberga’s parkering (norr om Motala) och går en underbar runda på ca 7 km där man delar av promenaden kan välja att gå med sin hund/sina hundar ute i vattnet på ljuvlig sandbotten (oerhört stärkande och nyttigt för både två- och fyrbenta). Man kan självklart välja att även gå på land om man så önskar…. Här blir det dock lite svårare med korvgrillning dock då det inte finns någon grillplats längs vägen men då kan man ju ta med sig eget fika som kan avnjutas när vi kommer tillbaka till parkeringen igen men denna promenad är helt underbar så kan vara värt att överväga! (Då förra träffen tyvärr behövde ställas in pga så många hundar som gav återbud sista veckan så ser jag helst att ni verkligen tänker över om ni verkligen KAN KOMMA då det är en del planering inför 🙏)! Alla är hjärtligt varmt välkomna och om det blir korvgrillning så kommer rasklubben att stå för kostnaden för alla som är medlemmar. (Är man inte medlem så kostar ev grillning 50 kr/person). Har man fler hundar fast av annan ras får självklart även dessa följa med (jag har själv förutom Varghund även Whippet).
Ps, Man är lika varmt välkommen även om man bara är nyfiken på rasen 😊.
Maila mig till mariesndbrg@gmail.com alternativt ring mig på 070-2809040 för anmälan alternativt frågor.
Varmt välkomna ❤️.


VARGHUNDSPROMENADER 2024
SvIVK Östra inbjuder till varghundspromenad
När: Klockan 11:00 på lördagar var 5:e vecka hela året med start 13/1-24
Var: Se schema
Hur: Vi promenerar 1-1,5 timme. Sedan avslutar vi med gemensam fikastund för dem som vill. Ta med det du önskar förtära samt sittunderlag!
Anmälan: Krävs ej
Kontakt: Cissi Bråkenhielm 070-213 72 85
Välkommen!

13 jan – Stora skuggan, slinga anpassas efter deltagarna. Samling vid Stora Skuggans Värdshus, Norra Djurgården.

17 feb – Hellasgården, slinga anpassas efter deltagarna. Samling vid ”Stora infotavlan vid Hellasgården”, Nacka.

23 mar – Velamsund, 2,5 km. Samling vid parkeringen Velamsunds naturreservat, Nacka.

27 apr – Paradisets naturreservat, promenad 1 km till sjön Trehörningen, fika och tillbaka igen. Samling vid Paradisets parkering, Huddinge.

1 jun – Lärkskogen Hammaren, slinga anpassas efter deltagarna med avslutande fika i Margareta Giertz hundvänliga trädgård. Samling vid Västra Ryds kyrka, Kungsängen.

6 jul – Brantbrink, slinga anpassas efter deltagarna. Samling vid orienteringsklubben, Tullinge.

10 aug – Drottningholm, slinga anpassas efter deltagarna. Samling på Karusellplan, Lovön.

14 sep – Valdemarsudde, slinga anpassas efter deltagarna. Samling vid hundrastgården Frisens park, Djurgården.

19 okt – Lida friluftsgård, röda slingan 2,3 km. Samling vid Lida värdshus, Botkyrka.

23 nov – Hagaparken, slinga anpassad efter deltagare. Samling vid Koppartälten, Solna.

28 dec – Rudans friluftsområde, Maxingeslingan (tillgänglighetsanpassad 1,7 km) . Samling vid Rudans gård, Handen.