Tips och trix för dig som besöker svivk.se

Den här webbplatsen har några funktioner som kan vara bra att känna till.

Det du läser just nu är ett så kallat inlägg, som listas i spalten till höger i den ordning de läggs in. Inläggen är flödet av senaste nytt, och ofta hänvisar de till de lite mer statiska sidorna under huvudmenyn överst.

Lite smart är att alla inlägg både är daterade och kategoriserade. Kategorin berättar vad inlägget handlar om.

Om du tittar längst ner på webbplatsen hittar du ett svart område, där det till vänster finns rubriker ”Arkiv” och ”Kategorier”. Genom att gå in i de rubrikerna kan du söka fram ett inlägg från en viss månad eller söka alla inlägg inom en viss kategori.

Än så länge finns det av naturliga skäl inte så många inlägg eftersom sidan bara varit aktiv i ett par dagar, men med tiden kan de här funktionerna hjälpa dig att hitta tillbaka till tidigare information.

Om det skulle vara så att du inte längre hittar ett inlägg som du vet att du sett tidigare beror det säkert på att inlägget tagits bort för att det inte alls är aktuellt längre. Exempel kan vara inlägg om omplaceringar eller valpar som försvinner om de inte längre är aktuella.