Konferens 22-23 oktober

Du har kanske har sett att Svenska Irländsk Varghund Klubben håller en konferens om vår underbara ras 22-23 oktober. Vi vill hälsa dig varmt välkommen att delta.
Vi har försökt lägga upp innehållet dessa två dagar så att det kommer att passa alla som är intresserade av den irländska varghunden, alltså såväl erfarna uppfödare, de som ägt rasen länge och de som är nya med rasen samt även de som nu funderar på att skaffa sin första irländska varghund.

Längst ner på den här sidan hittar du en presentation av innehållet men i korthet innefattar det:

  • Konstruktion, varför ser den irländska varghunden ut som den gör?
  • Funktion; hur kan hunden få utlopp för det den ursprungligen var avsedd för?
  • Mentalitet, som ägare av denna jätteras är det viktigt att förstå hur just din individ reagerar på störningar som den kan råka på i samhället.
  • Sjudomar vår ras tyvärr drabbas av: Lunginflammation och hjärtproblem. Var står forskningen idag? (Dessa delar hålls på engelska)

Visst låter det intressant?

Vi har lagt oss vinn på att få kunniga presentatörer och att i övrigt hålla ned kostanderna. Vi har därför valt att hålla till på Tånga Hed i Vårgårda. Inte så flashigt kanske men kostnaden blir låg jämfört med andra alternativ.
Det viktiga är ju att vi får träffa kunniga föreläsare som brinner för sina områden och som kan dela med sig av den senaste forskningen inom sina områden.

En annan mycket viktig del av konferensen är naturligtvis att vi får träffas, umgås och utbyta erfarenheter. Vi förutsätter ett aktivt deltagande från alla.
Längst ner på den här sidan hittar du också information om de praktiska detaljerna men här är de i korthet:

Tid för konferensen
22-23 oktober 2022. Vi börjar med kaffe kl.09.00 på lördagen och avslutar på söndagen kl. 16.00.
Plats
Vi kommer att hålla till på Tånga Hed i Vårgårda.
Kostnad
Kostnad för deltagarna är SEK 550. För icke medlemmar i klubben 750 kr. I den kostanden ingår kostnaderna för föredragshållarna, konferenslokal, lunch lördag och söndag, middag på lördag kväll samt fika under konferensen.

OBS! Boende och frukost ingår ej utan måste ombesörjas av deltagarna själva.

Anmälan
Anmälan sker till Ullis Andersers, ullis@andersers.se senast 9 oktober. Konferensavgiften betalas till klubbens bankgiro 251-5351 eller swish 123 347 26 51.

Tag nu chansen och kom, dela med dig av dina erfarenheter, lär dig mer om rasen och vad du som hundägare kan bidra med för att ge din irländska varghund ett bra liv.

Varmt välkommen!