Formulär för omplacering

Omplacering Data Meddelande

Sökes Omplacering sökes

Kontakta: Trine Edqvist
070-335 15 07
@ trine.edqvist@telia.com
Vi är en familj på två vuxna och oftast 2 tonåringar (mitt jobb är att jag ärr jourhem åt ungdomar mellan 12 och 20 år i max 4 månader).
Vi har också en firma där jag sköter allt det administrativa. Då jag är hemma hela dagarna söker jag en "kompis" som jag kan ha med mig i stort sett överallt. Min dotter har en underbar staffordshire bullterier (hane) som jag passar ganska ofta men känner att jag vill ha en egen.

Min hundvana består i att mina föräldrar och syster har haft hundar i många år. Har själv inte haft hund men däremot hästar, får och katter. Jag söker helst en tik (kan även gå med hanhund om han går ihop med andra hanhundar) och har varit i valet och kvalet om jag ska skaffa en valp men känner att jag först kan kolla om det finns någon äldre som ska säljas/omplaceras.

Det som måste fungera är att hunden kan vara ensam några timmar i fall jag måste på möte eller liknande, fungera med andra hundar och inte vara skotträdd.

Vi bor i villa med sjötomt och har gångavstånd till fina promenadvägar i både skog och andra leder. Finns säkert mer att berätta men om någon tycker det låter intressant så är det bara att höra av sig på telefon eller mail.

Hälsningar Trine Edqvist.
23/8-2017


Finnes Hundnamn: SEUCH Greatire's Avalanche
Född: 2013-05-01
Kön: Hane
Färg: Brindle
Efter:
SEUCH ArtCuinns Canaletto
Undan:
Cazavinas Faidra

Kontakta: Johanna Gulin och Joel Gulin
073-342 90 50, 073-092 19 88
@ johanna.gulin@hotmail.com
@ olsson.joel@mail.com
Hemsida: Greatire's
Vi söker efter ett varghundserfaret foderhem åt en av våra championhanar på 4 år.

"Melker" vill bo som ensamhund eller eventuellt med tik men inte med andra hanar. Du får gärna vara utställningsintresserad och bo i mittsverige men det är inget måste.

Med vänlig hälsning Kennel Greatire's.

MVH Johanna & Joel
11/6-2017