Formulär för omplacering

Omplacering Data Meddelande

Sökes Omplacering sökes

Kontakta: Susanna Bohlin
070-252 26 75
@ susannabohlin@tele2.se
Hej!
Söker varghund, 1-4 år. Helst tik. Haft Riesenschnauzer och Grand Danois mfl hundar. Moster haft 5 varghundar, så god kännedom om rasen. Erbjuder gott hem i villa med inhängnad trädgård, nära skog och hav. Har även 2 katter, 9-årig taxblandrashane och två tonåringar. Bor i Skåne, men ok att köra upp till 60 mil för rätt hund.

Hälsningar Susanna!

Mvh. Susanna Bohlin.
27/2-2019


Sökes Omplacering sökes

Kontakta: Anubis Anneli Duräng
072-501 69 02
@ anubis.durang@hotmail.com
Hej!
Efter många år med Leonberger och Douge de Bourdouxer så längtar jag efter en raggig kompis. Tiken jag har är nu inne på sitt 9:e år och jag vill gärna ha en kompis till henne och självklart mig. Jag är ofta ute i skogen och går där både jag och Zinga trivs bäst. Jag jobbar inte längre då jag har en arbetsskada i handen. Ja önskar att Zinga skulle kunna lära upp sin vän till att som hon leta kantareller mm. Skogen och myrarna är vårt liv.

Vana med hund har jag i massor. Har haft kennel med Leonberger men la det på hyllan efter 10 år pga jobbet. Under de senaste åren har jag vigt mitt liv (soffa, säng mm) till omplacerings-Bourdouxer. Man kan väl säga att dom fått dom sista ljuva åren och en soffa att fisa i. Varför en varghund undrar ni? Lätt svar! Helt klart underbar ras och alla ja träffat har jag förälskat mig i. Så ålder har absolut ingen betydelse för mig eller Zinga. Vi bor utanför Övik i Västernorrland.

Mvh. Anubis Anneli Duräng.
14/2-2019